سوپ کدو تنبل و بلوط اسکواش


سوپ کدو تنبل و بلوط اسکواش



سوپ کدو تنبل و بلوط اسکواش
سوپ کدو تنبل و بلوط اسکواش

مواد لازم
• 1 بسته سوپ مرغ الیت
• 1 عددمتوسط کدو تنبل
• 1 عدد متوسط بلوط اسکواش
• 4 قاشق غذاخوری کره،
• 2 قاشق غذاخوری عسل،
• 1/2 قاشق چای خوری نمک،
• 1 اندازه متوسط پیاز شیرین،
• 4 قاشق چای خوری آویشن تازه خرد شده
• 4 1/2 فنجان آب مرغ
• 1 قاشق چای خوری سرکه سیب
• 8/1 قاشق چای خوری زنجبیل
• 8/1 قاشق چای خوری پودر جوز
• فلفل تازه زمین به طعم و مزه
تهیه
1. 1. شعله اجاق تا 400 درجه. کدو تنبل را برش میدهیم
2. 2.. کره را در یک کاسه درمایکروویو آب کرده و عسل و نمک را با آن مخلوط کرده .
3. 3. کدو تنبل در 400 درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا کاملا بپزد
4. 4. کره را روی حرارت متوسط میگذاریم و اضافه کردن پیاز، روغن سرخ کرده و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم . اضافه میکنیم آویشن را تا خوش عطر شود .
5. 5. آب مرغ را میکذاریم تا کاملا بجوش بیاد و بقیه مواد را به همراه سوپ الیت اضافه میکنیم و میگذاریم حدود نیم ساعت تا کاملا تمامی مواد پخته و کاملا جا بیفته . نوش جلن میکنیم .



99 out of 100 based on 49 user ratings 249 reviews

@